Nordicprint.no

Se alle anmeldelser

Lars D
Groupon

Langsomt men sikkert kommer man i mål på denne websiten. Annonsene er interessante også. Og det er alltid ekstra hyggelig å motta cashback i tillegg. Så det er bare å henge seg på for alle som tviler!

Mag J
Groupon

Meget bra!! Jeg synes Cashback Deals er fantastisk og så er det så gøy å være med på forskjellige oppgaver. Dette er så absolutt å anbefale, trygg til å bruke. Hilsen Mag

Marita H
Groupon

Jeg er utrolig fornøyd med CashbackDeals! Det er veldig mange muligheter for å tjene CashCoins og noen ekstra kroner! Både helt gratis som å åpne mailer og linker, invitere venner, også for å kjøpe produkter/handle på nett. Anbefales!

Ann K
Groupon

Synest det er kjekkt å vera med på å løse forskjellige oppgaver og tjene noen kroner i tillegg. Anbefaler det på det sterkste visst du liker og løse oppgaver og sånne ting. Hilsen Ann Kristin.........

Ann M
Groupon

Jeg synes Cashback Deals er et fantastisk tiltak for oss som trenger ekstra penger, og så er det så gøy å være med på forskjellige oppgaver. Man føler seg til nytte og verdsatt.Dette er så absolutt å anbefale!

Benjamin F
Groupon

synes at cashbackdeals.no er en helt super måte og tjene seg noen slanter ekstra om man da er så uheldig og er ofte blakk. synes det er meget kult at man kan få oppsparte cashcoins ført over på konto.

  Talkmore
Close
5.00% CashCoins
10% rabatt på ALT hos Yoins.com
Code:TT10
Mecindo
visit register click