MOTTA 2,00% CASHCOINS NA-KD
Registrer deg og motta 60,00 CashCoins på din konto
Kundeservice

Handle med rabatt

Shoppen met korting

Medlemmer av CashbackDeals.no får rabatt på det de handler på over 516 godt kjente og mindre kjente nettbutikker. Det eneste man trenger å gjøre er å registrere seg gratis og alltid starte handelen på CashbackDeals.no!

Hvordan får du cashback og rabatt på de tilknyttede nettbutikkene?

 • 1

  Steg 1: Registrer deg

  Registrer deg på CashbackDeals.no. En personlig konto blir opprettet for deg automatisk, og du får med ett tilgang til alle nettbutikkene og de beste tilbudene! > Registrer deg nå og motta 60.00 CashCoins på din konto umiddelbart 

 • 2

  Steg 2: Logg inn

  Forsikre deg om at du er logget inn på CashbackDeals.no før du handler på en av de tilknyttede nettbutikkene. Kun da kan vi registrere dine kjøp og rabatter.

 • 3

  Steg 3: Finn nettbutikk

  Sjekk ut det brede utvalget av tilknyttede nettbutikker og se hvor mye cashback du kan tjene på CashbackDeals.no. Har du funnet nettbutikken du vil handle på? Klikk på den grønne knappen for å handle med cashback og rabatter! Du kan også finne rabatter på siden til nettbutikken her på CashbackDeals.no!

 • 4

  Steg 4: Gjennomfør kjøp

  Bestill varer og tjenester fra nettbutikken slik som du pleier. CashbackDeals.no registrerer automatisk navnet på nettbutikkene og den totale kjøpssummen (så vi kan regne ut hvor mye cashback du får fra oss). Vi registrerer ikke hvilker og/eller tjenester du handler.

 • 5

  Steg 5: Få CashCoins!

  Dine kjøp, og rabattene du får, blir registrert på din konto på CashbackDeals.no. Her kan du kan alltid se din opptjente saldo og når du kan be om å få den utbetalt til din bankkonto.

Fordelene med CashbackDeals.no

Dersom du registrerer deg på CashbackDeals.no får du cashback på millioner av varer og tjenester på over 516 tilknyttede nettbutikker. I tillegg kan du alltid dra nytte av ytterligere rabatter med våre rabattkoder og spesielle tilbud. Du handler og vi betaler deg for det! Registrer deg nå og motta umiddelbart 60.00 CashCoins på din konto!

 

Close
opptil 3.00% CashCoins
339NOK rabatt på hotell + flyreise over 3951NOK på Bravofly
Code:2177152627907611
MOTTA 2,00% CASHCOINS Bonprix
visit register click