Klikk og tjen!
15/03/2018

Klikk, klikk, klikk - så enkelt er det faktisk å tjene penger her på CashbackDeals! Vi tilbyr våre medlemmer hele tre forskjellige måter å tjene penger på bare ved å klikke. I dette innlegget forklarer vi hver av dem nærmere - så heng med dersom du vil være med å tjene penger på den enkleste måten!

1. Cashmails
Som medlem mottar du hver dag cashmails med våre beste tilbud og rabatter. Du har mulighet til å tjene CashCoins ved å benytte deg av tilbudene og kampanjene vi sender, men også bare ved å klikke på dem! I mars har vi dessuten doblet klikkbelønningen, og du får dermed hele 0,16 CashCoins for hver cashmail du klikker på ut måneden!

2. Klikk-og-tjen-kampanjer
Visste du at vi her på CashbackDeals.no har en egen seksjon for klikk-kampanjer? Den finner du her - det er bare å gå inn, klikke og vips (!) - så har du ekstra CashCoins på din konto! Her kan du tjene 0,08 CashCoins per kampanje. Hver kampanje kan kun klikkes på en gang, men fortvil ikke - denne siden oppdateres fortløpende med nye kampanjer. 

3. Bannerannonser
Den tredje og siste måten å få belønning for klikk på er ved å klikke på utvalgte bannerannonser. Her finner du et nytt banner å klikke på hver dag, og for dette får du 0,08 CashCoins!

Interessert i flere enkle måter å tjene penger på? Sjekk ut vår oversikt her!

   
Close
3.00% CashCoins
Få 10% på din første bestilling med koden
Code:NA-KDNEW
visit register click