MOTTA 3,00% CASHCOINS Radisson Hotels
Uvanlige ting med cashback – Del 2
22/07/2017

For en stund siden delte vi tips til uvanlige ting med cashback, som du kan sjekke ut her. Men vi har enda flere tips på lager!

Man kan handle en rekke ting med cashback. Både ting man kjøper og bestiller kun et par ganger i året, som ferier og opplevelser, men også forbruksvarer og nødvendige tjenester som man er avhengig av hver eneste dag...

Vi ønsker med dette innlegget å rette oppmerksomheten mot enda flere uvanlige ting du kan handle og bestille med cashback.

Ytterligere 3 ting du ikke visste du kunne få cashback på:

1. Opplevelser
Go Dream tilbyr en rekke opplevelser til den eventyrlystne. Perfekt uansett om du ønsker å gi bort en minnerik gave, eller selv er sulten på å oppleve noe nytt! Go Dream gir deg også 6,00% CashCoins på totalbeløpet av din bestilling!

2. Strøm
Lite er mer kjedelig enn å bruke unødvendig mye penger på noe så nødvendig som strøm – nå kan du få strøm til lavpris i tillegg til at du får ekstra cashback! Bytt strømleverandør til NorgesEnergi og få hele 165,00 CashCoins!

3. Bøker og blader
Hvor mye penger bruker du på lesestoff i året? Hva med å få penger igjen på bøker og magasiner du handler? Flipp er en tjeneste som gir deg tilgang til en rekke magasiner og tegneserier – velger du å abonnere får du 1 måned gratis + 55,00 CashCoins. Sjekk ut alle bøker og blader du kan få med cashback her!

Sjekk ut del 1 her.

Hva kunne du tenke deg å handle med cashback?

   
De beste cashback-tilbudene for øyeblikket:
TrueStory 5,00% CashCoins

TrueStory

TrueStory er en opplevelsesportal med opplevelser fra hele Norge

Gå til tilbud
Go Dream 6,00% CashCoins

Go Dream

Go Dream tilbyr et stort og spennende sortiment av gavekort til unike opplevelser

Gå til tilbud
Storytel 15,00 CashCoins

Storytel

Storytel er et lydbok-bibliotek på mobil og nettbrett

Gå til tilbud
Close
2.00% CashCoins
Få 10% på din første bestilling med koden
Code:NA-KDNEW
MOTTA 2,00% CASHCOINS NA-KD
visit register click