Talkmore
Uvanlige ting med cashback!
28/06/2017

De fleste er kjent med konseptet cashback. Man handler på nett og får penger tilbake på det man kjøper. Men det mange ikke vet er omfanget av nettbutikker og utvalget av ting og tjenester man faktisk kan få cashback på. For det er ikke sånn som mange tror - at det eneste man får penger tilbake på er klær, sko og skjønnhetsartikler... Man kan få cashback på så mangt! Alt fra opplevelser og underholdning, til mer hverdagslige ting som man bruker penger på hver måned.

Vi ønsker med dette innlegget å rette oppmerksomheten mot de noe uvanlige tingene du kan handle og bestille med cashback. Her vil du garantert få en overraskelse eller to!

3 ting du ikke visste du kunne få cashback på:

1. Golf
Er du en golfentusiast? Med Golfhäftet kan du spille golf med rabatt i hele 10 land! I tillegg får du hele 6,00% CashCoins ved kjøp av fordelskortet.

2. Trening
Uavhengig av om du foretrekker å trene hjemme med hjelp fra et skreddersydd treningsprogram eller om du trives best på treningssenteret, kan du få cashback på ditt treningsabonnement! Med Expofitness kan du trene hvor enn du måtte ønske med treningsprogram via en app, og få 120,00 CashCoins. Melder du deg inn i EVO Fitness får du et av de beste styrketreningstilbudende på markedet og 112,50 CashCoins!

3. Kino
Drar du mye på kino? Syns du billettene er i dyreste laget? Da er Kinoklubben garantert noe for deg! Du kan spare en hel del ved å bli medlem, og får i tillegg 39,50 CashCoins!

Vi håper at du med dette innlegget har fått øynene opp for noen av de unike tingene du kan få cashback på! Del 2 med enda flere tips kommer snart, så følg med!

    Share on Google+
Av Ann Mari Höyhtyä Pettersen den 27-12-2017 klokken 23:49:23
Wow, supre tiltak! Jeg er positivt overrasket! Dere er bare best :)
  Match.com
Close
Lucky31
visit register click