MOTTA OPPTIL 105,00 CASHCOINS Oslo Skin Lab
Januarsalget fortsetter!
16/01/2018

Vi er nå i midten av januar, og januarsalgene er for lengst godt i gang! Men det betyr ikke at de avtar - tvert i mot, flere og flere tilbud strømmer på. Det er selvfølgelig positivt med mange tilbud å velge mellom, men det kan også gjøre det vanskelig å finne frem til de aller beste og mest relevante avslagene for akkurat deg. 

For å gjøre det lettere for våre medlemmer å finne frem i salgsjungelen, har vi opprettet en temaside dedikert til nettopp de aller beste tilbudene akkurat denne måneden - som du finner her

Ser du etter noe spesielt til en god pris? 

Under har vi samlet sammen en forsmak på hva du kan finne på salg med supre pristilbud:

Undertøy, klær og sko
Er du på jakt etter kvalitetsundertøy til dame eller herre, så finner du det akkurat nå med opptil 60% rabatt hos Timarco.noLindex tilbyr barne- og dameklær samt undertøy med hele 50% avslag, og hos Pierre Robert finner du strømpebukser, ulltøy og undertøy til hele familien også med opptil 50% rabatt. Om du ser etter sneakers eller streetwear fra merker som Adidas, Nike eller Vans, så får du det og mye mer med opptil 70% rabatt hos Caliroots og Hollywood. Skal du sikre deg et par gode vintersko er Skomani stedet - med opptil 70% avslag her også! Herreklær. både til hverdags og fest, kan du også spare opptil 70% på hos Stayhard og Ellos

Smykker, tilbehør og kosmetikk
Vinteren er tiden for å ta ekstra godt vare på huden, og nå kan du kjøpe hudpleie med opptil 50% avslag hos både Vita.no og Yves Rocher. Fyll opp sminkepungen med gode sminkeprodukter og kosmetikk hos Vakker.no hvor du får hele 80% avslag + 40% rabatt på klokker! Ser du etter en spesiell gave til din utkårede, kan dette være tiden for å slå til - du får nemlig opptil 60% rabatt på smykker, ringer, oredøbber med mer hos Gullmagasinet.no.

Ferie og reiser
Planlegger du en reise, så kan det lønne seg å bestille hotelloppholdet hos Hotelopia, hvor du nå kan finne hotellrom fra kun 121 kr! Hotels.com har også supertilbud på hotellopphold med opptil 50% rabatt. Hos Reisefeber.no kan du nå bestille storbytur fra kun 1500 kr per person. Dersom du vil til varmere strøk kan du bestille pakkereise hos Expedia.no med minst 20% avslag!

Interiør og ting til hjemmet
Tekstiler til hjemmet av god kvalitet får du hos iseng.no, nå med opptil 75% avslag på sengetøy med mer fra merker som GANT, Lexington og Georg Jensen. Hos Porsgrunds Porselænsfabrik får du nå en rekke serviser og tilbehør med opptil 70% rabatt. Og dersom du skal pynte til temafest, bursdag eller en annen anledning, finner du alt du trenger hos Festkompaniet.no med opptil 70% avslag!

Sjekk ut resten av tilbudene her! 
Og husk at når du handler gjennom CashbackDeals.no får du i tillegg penger, i form av CashCoins, tilbake på hvert kjøp!

   
De beste cashback-tilbudene for øyeblikket:
Lindex 4,00% CashCoins

Lindex

Lindex er en av Europas ledende motekjeder

Gå til tilbud
Timarco.no 3,50% CashCoins

Timarco.no

Timarco.no er nettbutikken med størst utvalg innen undertøy og sportsklær

Gå til tilbud
Ellos 2,00% CashCoins

Ellos

Ellos er en av Nordens største nettbutikker med en rekke varer innen mange ulike kategorier

Gå til tilbud
Close
2.00% CashCoins
Få 10% på din første bestilling med koden
Code:NA-KDNEW
MOTTA OPPTIL 4,00% CASHCOINS Lampegiganten
visit register click