MOTTA 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Frøken Norge 2017: Vinner trukket!
01/08/2017

Da er årets Frøken Norge kåret, og for de som ikke allerede har fått det med seg, ble vinneren søte Kaja Caroline Kojan! Hun er den som skal representere Norge i Miss Universe.

Vi på CashbackDeals.no arrangerte i forbindelse med denne kåringen en konkurranse, hvor den som gjettet hvem som ble Frøken Norge 2017 – kunne stikke av med 400,00 CashCoins. Utrolig nok var det ingen av våre medlemmer som klarte å gjette riktig! Men noen må da vinne premien uansett... Derfor valgte vi å trekke en vinner av de som var nærmest å gjette riktig. For i tillegg til en representant til Miss Universe, ble det også kåret en representant til Miss World-konkurransen - her var det Celine Herregården som stakk av med tittelen.

Vinneren av vår Frøken Norge-konkurranse ble altså trukket av de som oppga Celine Herregården som den utkårede. Og den heldige denne gangen ble Atle A! Gratulerer så mye – du finner 400,00 CashCoins på din konto her inne på CashbackDeals.no.

Var lykken ikke med deg denne gangen? Fortvil ikke! Her på CashbackDeals.no kjører vi i gang nye konkurranser jevnlig, så det gjelder bare å følge med. I mellomtiden kan du ta del i vår store årskonkurranse hvor du kan vinne hele 750,00 CashCoins!

 

   
Close
2.00% CashCoins
Få 10% på din første bestilling med koden
Code:NA-KDNEW
MOTTA OPPTIL 4,00% CASHCOINS Lampegiganten
visit register click