MOTTA 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Er du klar til årets maifeiringer?
04/05/2017

Nå er det endelig mai! Det betyr ikke bare friskere, grønnere natur og varmere vær, men også en hel haug med feiringer og markeringer. Mai er fullpakket med fridager og feiringer som konfirmasjon og dåp – og ikke minst 17. mai!

Det er mye å tenke på og klargjøre før en feiring, og det kan derfor være lurt å starte i god tid. For å gjøre det enklere for deg har vi samlet sammen noen tips til nettbutikker du kan sjekke ut når du skal handle til årets maifeiringer!

Kom i gang med forberedelsene til feiringen:

Festklær og -sko
Bubbleroom og tilbyr et flott utvalg av penklær og sko til både dame og herre. Ønsker du å kle opp hele familien - inkludert barna - kan du sjekke ut Ellos eller Miinto.no. For den motebevisste mannen er Frontmen et godt valg. Når det kommer til sko har Skomani mye å velge mellom til både barn, dame og herre – her finner du også bunadsko!

Skjønnhet og tilbehør
Glitter finner du et godt utvalg av både fine smykker, men også basic tilbehør som hårspenner og lignende, som kommer godt med når håret skal settes opp for anledningen. Når det kommer til skjegg og barbering er Barbershop.no stedet å handle. På Vita.no finner man det meste innen sminke, hud- og hårpleie. Forhåpentligvis vil solen skinne denne måneden, og i så fall kan det være lurt å anskaffe seg et par nye solbriller på Sunglasses Shop.

Annet
Det er ikke alltid man har mulighet til å delta i alle feiringer, men med blomster fra Euroflorist har man muligheten til å vise oppmerksomhet uansett! Jotex har alt du trenger for å klargjøre hjemmet til fest. Med fest og feiring følger ofte invitasjoner og takkekort med, dette kan du ordne på Cewe.no.

Sjekk ut resten av nettbutikkene spesielt utvalgt med tanke på maifeiringene her. Lykke til med forberedelsene!

   
De beste cashback-tilbudene for øyeblikket:
Euroflorist 5,00% CashCoins

Euroflorist

Euroflorist er en bomsterbutikk på nett, som lar deg sende blomnster til de du er glad i

Gå til tilbud
Vita.no 4,50% CashCoins

Vita.no

Vita.no er en norsk nettbutikk som selger produkter innen skjønnhet og hudpleie

Gå til tilbud
Cewe.no 7,00% CashCoins

Cewe.no

Cewe.no er en nettbutikk som tilbyr en rekke forskjellige fotoprodukter

Gå til tilbud
Close
2.00% CashCoins
Få 10% på din første bestilling med koden
Code:NA-KDNEW
MOTTA OPPTIL 4,00% CASHCOINS Lampegiganten
visit register click