MOTTA 3,00% CASHCOINS Radisson Hotels
7 tips til flotte og rimelige gaver!
25/05/2017

Skal du i konfirmasjon eller bryllup de neste ukene? Du har sannsynligvis antrekket klart allerede. Men hva med gavene? Det kan være vanskelig å finne fine og personlige gaver uten å sprenge budsjettet. Men fortvil ikke - her kommer 7 tips til flotte gaver du kan handle på tilbud! Husk å være rask, noen av tilbudene gjelder kun denne uken eller ut måneden.

Handle dine gaver med rabatt nå:

Dyrberg/Kern gir deg nå hele 200 kr i rabatt når du handler for over 1000 kr! Perfekt for deg som vil gi bort en personlig smykkegave. + 7,50% CashCoins!

Hadeland Glassverk har for øyeblikket tilbud på ulike typer barglass. En gave som passer godt i forbindelse med avsluttet skolegang, eller til brudeparet! + 5,00% CashCoins!

NordicFeel slår til med 100 kr i rabatt på parfyme ved kjøp over 600 kr! Kanskje en ide dersom du ikke har funnet gave til konfirmanten enda. + 7,50% CashCoins!

KitchenTime har lagersalg med opptil 70% rabatt på over 1000 varer – her kan du garantert finne en fin og rimelig gave! + 3,50% CashCoins!

Misterspex.no tilbyr 20% på alle briller, og hva er vel en bedre gave å få nå som sommeren nærmer seg? + 5,25% CashCoins!

Christiania Glasmagasin har salg på utvalgte varer fra Porsgrunds Porselænsfabrik med opptil 50% rabatt – midt i blinken for deg som leter etter bryllupsgave! + 5,00% CashCoins!

Cluse klokker tømmer lageret og gir i den forbindelse 60% avslag på ALLE klokker! Perfekt og personlig gave til den unge konfirmanten eller kommende studenten. + 7,50% CashCoins!

Håper du har fått litt inspirasjon til gavehandelen! Sjekk ut flere gode tilbud her.

   
De beste cashback-tilbudene for øyeblikket:
KitchenTime 3,50% CashCoins

KitchenTime

KitchenTime er en av Nordens ledende nettbutikker innen kjøkkenprodukter

Gå til tilbud
Close
2.00% CashCoins
Få 10% på din første bestilling med koden
Code:NA-KDNEW
MOTTA 4,00% CASHCOINS Beautycos
visit register click