Prøv Finansavisen gratis
14 måter å tjene penger på
20/03/2017

Har du nylig blitt medlem av CashbackDeals.no, eller vurderer å bli det, men er usikker på hvordan du egentlig kan tjene penger? Eller synes du rett og slett at det tar for lang tid? Under har vi samlet sammen en fullstendig oversikt over alle måtene du kan tjene penger på gjennom CashbackDeals.no, slik at du enkelt kan få mest mulig ut av medlemskapet ditt!

1. Fullfør profilen din
Dersom du fullfører profilen din ved å fylle inn informasjon som navn, adresse, fødselsdato og mobilnummer får du 1,00 CashCoin. Svarer du også på tilleggsspørsmålene, får du ytterligere 1,00 CashCoin.

2. Inviter vennene dine
Send vennene dine en invitasjon til å bli medlem av CashbackDeals, og bli belønnet med 40,00 CashCoins så snart de registrerer seg og tjener opp 80,00 CashCoins. I tillegg til dette vil du få 10% av dine venners CashCoins på livstid!

3. Handle på nett
Tjen CashCoins ved å handle på hundrevis av nettbutikker gjennom CashbackDeals.no. Det er alltid spesifisert hvor mye cashback du får fra hver butikk.

4. Klikk på bannerannonser
Du kan øke din CashCoin-saldo ved å klikke på bannerannonser. Nye betalte bannerannonser blir lagt til jevnlig, og du får 0,08 CashCoins per bannerannonse.

5. Vurder nettbutikker
Hvordan er din opplevelse av nettbutikkene du har handlet på - vil du anbefale dem videre, eller råde andre til å styre unna? Del din mening med andre medlemmer ved å skrive en anmeldelse, og få 1,00 CashCoins for å gjøre det!

6. Del tilbud med andre
La dine venner og bekjente se de beste tilbudene og kampanjene på CashbackDeals, ved å dele dem på Facebook eller Twitter. Du kan tjene 0,08 CashCoins for hvert tilbud du deler.

7. Få gratis cashback
Få CashCoins helt gratis ved å benytte deg av gratis tilbud. Blant annet kan du få CashCoins for å melde deg på nyhetsbrev eller delta i konkurranser, og få cashback for det.

8. Dra nytte av medlemskampanjer
Benytt deg av medlemseksklusive rabatter og avslag på forskjellige nettbutikker og få ekstra CashCoins på dine bestillinger.

9. Les email
CashbackDeals sender ut email som du får betalt for å lese. Du får vanligvis 0,08 CashCoins per email du klikker på.

10. Ta del i undersøkelser
Svar på undersøkelser på nett og del din mening om forskjellige temaer. For hver undersøkelse du fullfører blir du belønnet med CashCoins.

11. Benytt deg av daglige tilbud
Se en oversikt over dagens tilbud, og benytt deg av de som passer best for deg! Du får CashCoins også når du handler med rabatt.

12. Skriv anmeldelse av Cashbackdeals
Fortell andre hva du synes om CashbackDeals.no, hvor mange CashCoins du har tjent og penger du har spart! For å gjøre dette får du 4,00 CashCoins.

13. Last ned appen
Installer CashbackDeals-appen på din smarttelefon og få 4,00 CashCoins for det.

14. Delta i nettpanelet
Ta del i CashbackDeals.no's nettpanel og tjen mellom 2,00 og 35,00 CashCoins for å svare på undersøkelser.

Lykke til med å øke din saldo med tipsene over!

    Share on Google+
  Barnas Egen Bokverden - Baby
Close
Naturlig Flex
visit register click